2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel hava anında kapının mümkün olan en az dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde binalması gereken ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe yanılgı binalmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Bapnın güzel duyusal strüktürsı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı bedelı dolaysız olarak etkilemektedir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar çalışmalevi yüz farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride sarılmış kalabilir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman birlik kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Konstrüksiyonda yangın çıkması halinde kıvılcım ve kötü yangın bapsı sebebiyle özelliklerine ilgilı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman Yangın Kapısı boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık strüktüryor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın ve evgin tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu dal temelı Yangın Çıkış Kapısı modellerde normal kapı koluna emsal. 

Bununla müşterek kötüdaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy dumanın yangın kapısı ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page