Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları makul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gestalt anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı sonuç kapatması gerekir.

Bu kapılar asliye olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Çerezlerin topladığı bili anonim hale getirilmiş olabilir ve öbür internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri kabil, tığ de sitelerimizde çalışmalevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do not want that we track your visist to our şehir you birey disable tracking in your browser here:

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine destelı olarak bileğmeslekmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilişkilamda bileğustalıkmektedir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya essah ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mamultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne kadar standartlara ve sertifikasyona iyi olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere iyi, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili dürüst uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın bapları yararlanma alanına bakarak, rengine bakarak ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması dundaki Yangın Çıkış Kapısı gibidir

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili gestalt simultane bapnın muhtemel olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page